Employer Branding voor
technische bedrijven.

Lees hier de vele voordelen van Employer Branding of vraag direct een vrijblijvend advies aan en ervaar het zelf!

Employer Branding Service

Met een bewezen blauwdruk, een strak onboarding proces en een slimme workflow zorgen we voor een vliegende start, waardoor we binnen enkele dagen al live staan. Volledige ontzorging om jou zo min mogelijk werk te geven, je komt pas in actie bij gekwalificeerde kandidaten. 

Waarom Employer Branding?

Tegenwoordig vindt steeds meer een verschuiving plaats van arbeidsmarkt naar werknemersmarkt. Door een toename aan concurrentie, een afname in werkzoekenden en hogere eisen van werknemers is het steeds meer van belang om jouw bedrijf als een goede, eerlijke werkgever te presenteren. 

Door jouw bedrijf beter te profileren richting de arbeidsmarkt val je op tussen alle concurrentie, en verbeter je het wervingsproces. 

Op zoek naar concrete tips en verbeteringen?

Hoe pakken we dat aan?

Resultaat van onze Employer Branding?

Doordat jouw bedrijf zich beter profileert als werkgever zullen werknemers meer tevreden zijn en langer bij je blijven. Daarnaast zorg je voor lagere wervingskosten, betere kandidaten en uiteindelijk een lagere cost per hire. 

Door aan de slag te gaan met Employer Branding zorg je dus niet alleen voor een betere reputatie onder werknemers en sollicitanten, maar creëer je voor iedereen binnen en buiten jouw organisatie een aantrekkelijker geheel.  

Het Team.

Onze expertise komt vanuit een technische oorsprong, nieuwsgierigheid en continue drive om meetbare resultaten te realiseren voor onze klanten.