Job Marketing Systeem voor
technische bedrijven.

Online marketing met gedegen recruitment
screening voor gekwalificeerde kandidaten.

Zet een slimme online recruitment campagne in en bereik passief- en actief werkzoekenden. Benut het bereik van social media, google en jobboards en zorg dat sollicitanten jouw kant op komen. 

Wij verbinden jouw openstaande vacature met nieuwe kandidaten door middel van ons unieke (lean) Job Marketing Systeem. Betaalbaar, modern, snel en effectief. 

Job Marketing Systeem.

Met een bewezen blauwdruk, een strak onboarding proces en een slimme workflow zorgen we voor een vliegende start, waardoor we binnen enkele dagen al live staan. Volledige ontzorging om jou zo min mogelijk werk te geven, je komt pas in actie bij gekwalificeerde kandidaten. 

EMPLOYER BRANDING

Vergroot je naamsbekendheid.

Wij vertalen jouw vacaturetekst door naar frisse en aansprekende content. Deze content wordt in een mobile-first benadering geplaatst op de kanalen waar jouw doelgroep zich meerdere malen per dag begeeft. Denk hierbij aan kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. In Nederland zijn er 10 miljoen Facebook-, 5,5 miljoen Instagram- en 5 miljoen LinkedIn accounts. Oftewel: het gros van de Nederlandse beroepsbevolking bevindt zich op deze kanalen.

Door middel van dynamisch management op de campagnes en je nieuwe vacaturepagina’s zorgen we dat we actief bijsturen voor meer succes.
Wij komen in actie namens jouw bedrijf voor jouw optimale naamsbekendheid, profilering en employer branding. Volledig meetbaar, transparant en inzichtelijk.

Attentie
Attentie

MODERN | RELEVANT | DOELGERICHT

Proactieve online marketing.

GEDEGEN SCREENING VOOR DE PERFECTE KANDIDAAT

Recruitment.

Snel en gemakkelijk vacatures vullen?

2 Specialisten, 1 Service.

Een krachtige samenwerking.

logo transparant

Traditionele recruitment vs. Job marketing systeem.

Traditionele recruitment

Job marketing systeem

Het Job Marketing proces.

Bekijk het job marketing proces van advertentie tot sollicitatie.

Snel en gemakkelijk vacatures vullen?

Hoe zien de campagnes er uit?

Hoe ziet het Dashboard er uit?

Het Team.

Onze expertise komt vanuit een technische oorsprong, nieuwsgierigheid en continue drive om meetbare resultaten te realiseren voor onze klanten.